У кленiв, що поруч

       Яке чудодійне наймння
Вагомого слова – весна.
Весна, це моє повсякдення,
Це днина надворі ясна.
Весна – розпростерте довір'я
Де, ніби на перах крила,
Посвистують вітром верхів’я
У кленів, що поруч села.
Вони не руді й не зелені – 
Ледь-леддю гуртується ліс.
Охайно зволожені клени.
Я ними до денця проріс.
Ні волі, ні сліз, ні вагання,
А просто – весна на слуху.
Не перша весна, не остання
Отут і десь там, наверху...
Хто в цьОму мені заперечить?
Підхопишся, вже  й не до сну:
І пісню, і працю  – на плечі! —
         Гайну зустрівати весну!
   


Рецензии