ламаю житнiй книш пiд час обiду

хліб житній має смаглий колір тіла
а тілом пахне чистим аж жіночним
все гармонійно в цьому світі білім
бо бог так хоче
й нам та гармонія життя та насолода
від з лона виходу
                до в браму неба входу


Рецензии