Тиша

               
 Дим, запоморочення у душі.               
 Спека тихо в свідомості               
шле свої літні листи.               
 Заблукав юний червень               
 у лісі, де безліч грибів.               
 І не знає, чого він               
 насправді хотів.               
 Тиша... Така тиша,               
 яку можна відчути на самоті.               
 В її тонкій фонетиці безліч звуків,               
і почуттів...               
 Серце крається від незнайомих дощів               
 І спиняє свій біг на хвилину чи дві.               
 Зазирни...в театральні лаштунки               
 пірнаючих вулиць, проспектів і снів.               
 Полюби...  щоб знайти знов.                дорогу до вільних шляхів...               
 17. 06. 2020


Рецензии