розслабься малий

розслабься малий
я торкнувся його лоба
я роскажу тобі
про вільний вітер з полів
і дитя завмерло
піднявши очі
над головою піднялись вуха душі
і я загудів
я потужно гудів
я ніжно гудів
звільняючі звуки України над ним
довго гудів
розкриваючі крила ветрів
величезні білі вітрила
і мале почуло моє небо
помінялися очі його
він сидів рівно
а душа озирнулась на мене
Так!
моя ластівка
Так живи і
будешь щасливим
свободною душею будешь


Рецензии