Нав1яло...

Запрограмований продукт,
Контент, що має орієнт,
І цементує націю,
Бо має на те рацію.

А звідки взявся хеппі єнд,
Та тут керує наче мент.
Тебе ми запозичили,
Морально покалічили.

Куди йдемо о НаціЄ,
Та це немає значення,
Ми йдемо бо це весело,
Отож накуралесемо.


ток шоу з Миколою Вереснем.


Рецензии