Вибiр

Щодення в мене чорно-білі.
Їх мати в кольорі – не ціль.
Я - Дух. Я сповнююся в тілі,
Для себе, спОкутом зусиль.

Від шанування і до "липи",   
На спогляданні на "кушI",   
Ламаю всі стереотипи
Своєї власої душі.

У мантрі сну, в мантрамі долі
Де барви синьо-голубі,
Тримати буду Силу Волі
І  Волю Сили  –  при собі.          


Рецензии