Кукусямбра

Крукулунька-мурлукунька
куркавала «мурлы-курлы»,
кукимонилась кукусьно,
курлавалась куркуляшно.

Урлукунилась крукульно
куломунилась кулично,
карукулила укульню.
Вут тякуя кукусямбра!

Пулошная  лапотуня,
полутяшная шапонька,
шупутунька-пушутинька
туняшучная лунтяйка!


Рецензии