У хащах кохання

Розтопитись в обіймах я хочу,
І Богинею бути хоч мить,
Мов голубка, слова я воркочу…
Вірю – голуб до мене летить.

Потонути в твоєму коханні
І напитись його досхочу,
Ноти щастя відчути в зізнанні.
Я, мов птаха, назустріч лечу.

Кожне слово у серце проникне,
Ну а серце – хвилює, тремтить,
Час мине і щасливим буть звикне,
Бо вже зміг ти мене полонить.

І купатися вічно в любові,
Щоб всі мрії в реальність пішли,
Почуття всі зібрати чудові,
Бо так довго до цього ми йшли.

Заблукати й не знати дороги,
У цих хащах кохання блукать,
Та не знати ніколи тривоги,
Лиш коханою буть і кохать.

11.06.2020 р.


Рецензии