Я чакала цябе

Я чакала цябе нібы зорку
Ў небе сінім. Як мякка трымціць,
Ззяе ў высі бясконцай, далёкай,
Меладычна і звонка гучыць.

Я чакала цябе нібы сонца
Раннім ранкам, бо шле ўсім цяпло.
Хвалявалась жаночае сэрца.
Сонца ціха і мякка ўзышло.

Я чакала цябе нібы кветку,
Што прыгожа і ярка цвіце.
Любы мой! Чую гулкія крокі.
Дзень надзею і радасць нясе.


Рецензии
Душевно, замечательно. Алла, мне понравилось!

Жюр22   27.06.2020 12:45     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.