Куркимя куми

Куркимя куми
кмико моки ко.
Куримуль уми,
у инвя вико.

Килимоня кань,
урименя вуй,
накели лукань,
лейный оковек.

Лувивай линок,
нагырди дрыгунь,
гулимяш микян,
самунеш кишон.

Литера литавр,
хупала хляпы,
Убалы баблес,
лыбулка лакук.


Рецензии