Лети...

Де ж ти, де ж ти, де ж ти?..
    В якому сновидінні...
     І,як тебе знайти?..
Той час, він був безцінний.
     Лети, лети, лети...
    Бо скоро дні осінні,
Де ж ти, де ж ти, де ж ти?..
    Шукай собі спасіння.
   Вже дощ розмив сліди,
    Не буде воскресіння.
Лети...
14 06 2020 р
Вікторія Г(Р)


Рецензии