Я забула тебе...

Я забула тебе, пробач...
Так буває в житті повір.
Ти - частинка моїх невдач,
Ти - невдалий на двійку твір.

Я забула тебе, пробач...
Ті слова, завели в оману.
Дощ іде...Разом з ним поплач...
Що розбилось - цілим не стане.

Я забула тебе, пробач...
Все розвіялось, як зола.
Так буває в житті, от бач...
І забудь, що я теж була.
14 06 2020 р
Вікторія Г(Р)


Рецензии