Dazy rain

Morning starts with a slightly breeze -
Keeping...
And within the words
We’ve got simple keys -
Thinking...
Some of them are waking up -
Slowly...
Some are crushing down -
Wholly...

Dazy rain..

We are breezing ahead -
Feeling...
Which are to complete
Which ceiling...
Trying to hold the brain -
Freezing...
Looking for dazy rain -
Bleeding...

Dazy rain..
Dazy rain..
Dazy brain..
Dazy...


Рецензии