Колискова

Моє дитя, де твоя посмішка?
Моє дитя, де же ти блукаєш?
Не пізнаю я тебе, та знаю,
Що колись в іншому світі
Тебе знайду і ніжно обійму...

Чи ти почуєш мої колискові пісні?
Я заспіваю тобі, аж ідеш у сні.

Моя любов все не засинає,
Моя любов миготить очима.
Аж не знайду я її, та знаю,
Що колись вперше зустріну,
Стомлений сміх твій ніжно обійму...

Чи ти почуєш мої колискові пісні?
Я заспіваю тобі, аж ідеш у сні.

Чи ти згадаєш мої колискові пісні?
Я заспіваю тобі, аж ідеш у сні.

// "Jajang-ga" by Lee Byung-woo


Рецензии