Така як свiт...

Така як свiт, вогнем ти може бути,
Така красива як душа,
Хочу з тобою я забути,
Як самотнiсть хороша...

I щоб зриватися в дорогу,
I щоб летiти як увi снi.
Скажи, реальна ти? З порогу,
Реальна ти, чи нi?

Про яку i не мрiяв,
Як ангел у плотi?
Уявляю нас: ти, я...
Як щастя нас знайти...

14.06.2020 (07:04, 15:28)


Рецензии