Лимерик 33

A big baseball player on pitch
Developed a strange kind of itch:
The ball flew up straight
Then down on his pate,
So he blamed the whole thing on a witch!

Один бейсболист так подал,
Как раньше никто не видал:
Мяч вверх налегке,
Потом по башке –
С тех пор колдуном слыть и стал!


Рецензии