Angel demon

   
If you knew how I wanteds you to miss me the way I miss you. Wanted to take care of me the way  want to take care of you I. ;

Если бы ты знал, как я хочу, чтобы ты скучал по мне так, как я скучаю по тебе. Хотел позаботиться обо мне так, как хочу позаботиться о тебе я. ;
             

http://stihi.ru/2020/06/14/3902

 The high sky cannot be replaced
               But I see  You, you, you, you ...
                Your face is a shadow in the sky ...
                Now I don't care where I am ...
                I long for, long for this meeting
                Cursing myself ...
                I have everything,
but I can't breathe without you ...
And even in this kiss
I kiss only you
I am from a fate that does not forgive
In your arms I will save myself.
Stepped across the sky tonight
A star's is in my way.
And I!!! Thunder that roars
And the light of lightning and fire ...
But don't be afraid, just by sight
The thunderstorm is terrible. Where is hell? Where is paradise?
Because I won't be offended
You are my angel - command me !!!
Because I  won't be offended
You are my demon - command me !!!
04/17/12


АНГЕЛ- ДЕМОН
                Высоким  небом  не  заменишь
                Тебя,  тебя,  тебя,  тебя…
                Лицо  твоё  я  в   небе  тенью…
                Мне  всё  равно  сейчас,  где  я…
                Я  жажду,  жажду  этой  встречи,
                Себя  кленя,  кленя,  кленя…
                Всё  я  имею,  только  нечем,
                Дышать  мне  нечем  без  тебя…
И  даже  в  этом  поцелуе
Целую  только  лишь  тебя,
Я  от  судьбы,  что  не  балует
В  твоих  руках  спасу  себя.
Шагнул  по  небу  этой  ночью
Звездою  на  пути  моём.
И  я!!!  Грозою,  что  грохочет
И  светом  молний  и  огнём…
Но  ты  не  бойся,  только  с  виду
Гроза  грозна.  Где  ад?  Где  рай?
Ведь  я  не  дам  тебя  в  обиду,
Ты  ангел  мой—  повелевай!!!
Ведь  я  не  дам  тебя  в  обиду,
Ты  демон  мой—  повелевай!!!       
                17.04.12


Рецензии