Если я не нужен Родине...

Если я не нужен Родине,
В пасынки не буду набиваться,
Стану лук растить на огородине,
Песни петь, природой любоваться...

***

If my Country doesn't need me,
I'm not going to be a stepson,
I'll start growing onions in the kitchen garden,
Songs to sing, nature to admire...


Рецензии