Два овена укр

Два овени крутолобі зійшлись під горою. 
Вузька стежка. Збоку прірва чатує марою. 

Комусь треба поступитись . Не мені звичайно- 
думав кожен, впершись лобом в злісному мовчанні.

Пролітали, як роки, лічені хвилини. 
Та стояли барани яко дві твердині.

І подосі мабуть там сплелися рогами. 
Знайте,  Овен не поступить навіть рідній мамі.

11 червня 2020р


Рецензии