Обрiй

Окреслено Обрій. Вірніше,            
Минуле , якого нема.
З роками і літо куціше,   
І з гулькин окрАєць зима.      
               
Дається усе пережити.
Досягнута вірча мета.
Посаджено дерево. Діти…
Є хата в чотири кутА.

Чого ще? По чорному в дії,
Можливо, людині на щем,
Тримають себе суховії
Поєднані в бурю дощем.

І нЕдруги в дії, і друзі...
Де, хто б де-когО не посІв,
Окреслює Обрій на прУзі -
До йОти. В достОту. До слів.


Рецензии