25-чудова, гарна дата!

Сьогодні маєш -25!
Чудова,гарна дата.
Хай очі щастям блискотять,
Хай неповторним буде свято.

Бажаю радості до віку,
Життя,як довгу ниву.
До ста щоб в парі з чоловіком,
Ви жили довго та щасливо.

Хай усмішка сіяє на вустах,
І молодість ще довго квітне.
Хай буде плідним шлях,
І кожен день яскравим й світлим.
13 06 2020 р
Вікторія Г(Р)


Рецензии