***

Світанок. Пташечки співають
Після великого дощу.
Це наче були мої сльози,
Бо я кохаю, і кричу...

Стікає дощ по склу машини,
Жбурляє вітром, обтеса.
Пливу в потоці, немов тріска,
Розверзлись, впали небеса.

Гремить і рве те небо сіре,
Це так кипить моя душа,
Хочеться злитися у зливу...
Ні...блискать, блискать...і кричать.


Рецензии