Це життя...

може у три
 а може в чотири  смертельно
несносні нахлинули  сили.

нестало серденько в ВАЛЄРОЧКИ биться ...

 у вічному сні
зможе щастя присниться?

життя  не скінчилось воно
  працювало
і в мами серденько страх  відчувало.

НИЛО І ТЕРПЛО НЕСТЕРПНО все  ТІЛО
 А ЖИТИ Я  ДУЖЕ У СВІТІ ХОТІЛА
 
БО ДІТКИ ОНУКИ ЩЕ ЗАЛИШАЛИСЬ
СІМЬЮ БУДУВАЛИ ЛЮБИЛИ КОХАЛИСЬ... Ливко правнучок в Ігорька народився
здивовано в світ щоденно дивився...
жить наполегливо  старанно вчився.

буду радіти і сумувати нате ж прабабуся нате я і мати.


Рецензии