Ис базыртае уарзтаен

Ис базыртае уарзтаен, сызгъаерин сае пакъуы.
Йае фаендтае,йае баеллицтае суарау раесуг.
Раесугъд у йае цаесгом,йае мидаег та хъарм у.
Саердыгон тымбыл хурау райдзаст йае уд.

Нае фаеразы хинтаен,фаелывд дзырд нае уадзы.
Уый заердаейы арфы аербынат каены.
Аерхаендаегаей,иунаегдзинадаей аевдадз у.
Фаелае у маенгаефсон-аефхаердаей саетты.


Рецензии