Батькiвщина

У серці Батьківщина назавжди...
І так важливо, коли є батьки...
Порожній дім, не затишно в тім Раю,
Коли тебе ніхто там не чекає...

Небесний дім... Як любо знати нам -
Що є Отець, Він нас чекає там!
Любов Його ніколи не згасає,
І більшої як та - у світі не буває!

Він знає кожного - хто був, хто є,
І хто ще буде, Він всіх впізнає!
І Він в усіх Свій образ оселяє,
Мільярди всіх очей від Нього сяють!

Він є Життя, Він - Вічне джерело!
Земля - для нас дочасним є житлом!
Ми вийшли з дому, з Батьківського серця...
Ослухались, пішли шукати смерті...

Коли наїлись із свиньми помий,
Згадали дім, що Батько є живий!
Наш дух з Небес, мерщій угору рветься!
Він знає - оживе, коли з Отцем зіллється!

Не йди за світом в прірву зла й гріха,
Є кращий, світлий і надійний, шлях!
Будь сином Бога, ти Його є роду -
І тут і в Небі маєш вже свободу!!!

08.06.2020   м.Київ


Рецензии