Давнина

Яка негОда!.. Рине час.    
Іду один. Веде дорОга.   
На споглядАнні – “Волопас”
Згори пильнує: що й до чого?

Від мене, зверхнику, йому
Мій хід – наркоз.
              Можливо,  скрУта:
Коли живу – душа розкута.
Я сам не відаю – чому(?)

А я, опАлу жовтих вод,
Дощів кислотних,
                ретри   смОгу —
Все-все: і цезій, і азот
Топчу, притоптую в дорогу.   

Колись обірветься вона,
Як тріска хрясне під ногою         
І вже не буде супокОю,
І Вічність буде – давнина.


Рецензии