***

біль і стах боюсь відчути.
у полоні неприємно у них бути.
краще в щасті мені жити.
світ білесенький любити

та неможу біль убити...
і страху позбутися не можу
якщо Господь не допоможе.
отак живу як всі не гоже...
смерть і я такі похожі.
життя тілами наповняє а смерть вбивати не встигає...


Рецензии
Ничего т ы и не бойся,
Ты подружка успокойся.
Сшас я страхи прогоню,
Ко двору не подпущу.

Забина   12.06.2020 10:46     Заявить о нарушении