English disappointment

Забуваються слова, плутаються лексичні значення,
І мова така обмежена - напівпрозора плівка,
Я здається себе розтинала,
Ось, дивись яка я в середині -  справжньо-недосконала!
А потім від солодкого болю стогнала.
Не кажи мені слів сьогодні, будь ласка,
Нехай це мовчання ніжне невинне,
Розтопить момент швидкоплинний.
Нехай все що стало між нами,
Нікого не ранить та потім,
Ти станеш щасливим коханим,
Якоїсь іншої, кращої плоті.


Рецензии