***

Инаяв нигьайсса,
Наяв начлийсса,
Жула ччаврил асар,
Кьюлт1 буллалисса?

Инаяв дюълилсса,
Наяв авлия ?
Ччаву сан къадурну,
Оьрму гьан бувсса?

*******
На мякьну уруглай, 
Вил иттав,  ххирай,
Х1айранну х1айбатрах,
Уний мик1лач1лай,

Начилну авц1уну,
Аьч хьусса асар,
Кьюлт1 буван къабюхълай,
Баявур шара.


Рецензии