Разные

Ччавуй, ччармузава
Та итххяхханна,
Ттула ччиссаннущал,
Ччаврия буслан?

Ччиссай на мурадрайн,
Та иян  анна?
Ци ч1умал уцинна, 
Алжаннул ккурккайн?

Алжаннул шараврал,
Мякь лиххайссарив?
Ххиранащал ч1арав,
Ч1ун к1ул шайссарив?

Ччаву ччармузуву,
Дух1ан шайссарив,
Асарду къюк1лища,
Балгин шайссарив?
 


Рецензии