А сiно гные чы во гындэ!..

До матра хучij оно прысь, Кiсь

Соборы любвi разлiлiсь по планете!
I доvдь не смывае всэ сметьте v.
I от!.. шо такэе тут гондычкы в гэршка.
Ну, кыj но 100iть. Да j всё рэмvэ.

А дошкы полоsэ хаj но лiвынь мордыj.
А шо нам тут во гэ смыхотьте!
Дак во: моj орол заловыв ексь стаРосту вш
I ну ёго в сiны j на с3хы!

Ну, дэ гэты стрiхы. Да нет vэ такова вv.
Бо надто, памаеш, все горды ш:
Згорыть враз, ек свiчка, твоя крыта iзба!
Поэтому шыфер быры в vыдк.

Да, мij Александыр, да шэ v Макiдоньськыj,
Убыв гонды аv 3 гаршына:
Мы сiлы но jiсты, ек тоj во строiтель
Надумав дошкы гондэ врiзвать!

Vара на вершiне v! Удэнь ек залiзь дэ.
I мы согласылысь ны jiсты j,
Оно коб шо вытяв моцюк iз Бычкiв бы.
Да j от: ны тычэ… бах! а свiт е?

I ек то набрав мы шэ вiрша?
Уvарыв громыско свiдкiлясь!
I зном iды доскы провi3.
А пiсню збырiг екся вiньдовсь. 

Алэ v. Гэ всэ так! А ны хоч в свын,
Шоб хтося оно всё дозвоньвавсь?
Бо сiно сыба Кiт позгрiбвав.
Не! Быстро до Кiзкы пуд крыльцэ.

...а сыр ось такый шэ зловы в звир


Рецензии