Любить сегодня 2

ЛЮБІТЬ ЖИТТЯ...

ЛЮБІТЬ ЖИТТЯ СЬОГОДНІ ЛЮДИ,
Поки ще сили є із вами,

ЛЮБІТЬ ЖИТТЯ СЬОГОДНІ ЛЮДИ,
Кохайтесь зараз до нестями,

ЛЮБІТЬ ЖИТТЯ СЬОГОДНІ ЛЮДИ,
Любов'ю дихайте усюди,

ЛЮБІТЬ ЖИТТЯ СЬОГОДНІ ЛЮДИ -
БО ЗАВТРА ВЖЕ ЙОГО НЕ БУДЕ...

#ШевченкоАлександр1962

11-06-20.
19-02-19.


Рецензии