Чому

Прямую до вершини долі,
І скелі падають  у очі,
Чому всі люди так несхожі
І всі всіх скривдити охочі?
Чому любов – у білій масці?
Чому під ніками вся правда?
Чому у лісі, як у пастці,
Чому так темно віднедавна?


Рецензии