Любовь не кстати!

 
Убий любов! Вона так зараз недоречна!
Вона подарувала два крила!
Непрохана вона, не звана, небезпечна,
І несподіваною дуже вже була!

Її ніхто не намагався розшукати,
Ніхто її не кликав, не бажав!
Але в житті все стало так, як мало б стати.
Вона прийшла, коли ніхто і не чекав!

І що тепер із нею зараз нам робити?
Як з вирія на землю прилетіть?
Її б насправді, треба взяти і убити....
Та як без неї можна далі в світі жить?

11.07.2020. 7.06


Рецензии
Очень сильно! С горечью и душевной надрывностью👏

Ирина Голынская   16.02.2024 23:35     Заявить о нарушении