На межi

Дійшли до краю! До межі!
Не то щоб ми, а й наші діти,   
Не знаєм де себе подіти: 
Вони і ми, собі – чужі.
 
ОхОпом пагубних цунам
Земля вигоюється тілом.               
Стає достОту зрозумілим
Доби — нагадування нам:
 
За западнею – западня,
Струмки малі і повно-ріки,
Немов би пОтвору каліки,
Зникають з Утвору щодня.

Денне світИло, в Обіг свій,
Парадом тисне наші груди,
Коли ми в сУє, майже Люди,
В Добу прямує Водолій.

І край межі! На сьомій ноті!
Густіє присмерк на зорі.
В житті – ми всі орендарі               
Напів-свідомості і плоті...
 


Рецензии