***

ти мене не убідив
 що зло в душі вже побідив.
що кохання там живе і зло більше не жує...
зло частенько появляється
в лайках спорах проявляється
вгамувати немождиво
немає в світі тієй сили
щоб зло із душ собой зкосила.


Рецензии