Левчик..

У моєму білім  світі
чую звуки запашні

відчуваю печаль муки вони такі не смачні.

за синочком що помер.
Мою душу смуток жер


 мої діточки всі милі мудрі добрі і красиві

і онуки і онучки
і маленький правнучок

з ними дуже я щаслива
всіх у щочку любя ЧМОК....

ДВАДЦЯТЬ ТРЕТЬОГО В НАС СВЯТО ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ У СВАТА

ДВАДЦЯТЬ ПЯТОГО у правнучка
солоденька жизнь така.

ми на Дідовці поїдем
зі своїм смачним обідом

будем годик святкувати

Левенятко обіймати...

ой яке це гарне СВЯТО.

Раджу  вам зімною щастя відчувати....


Рецензии
Спасибо за перечисленные даты,
Будут все восприняты. С уваженьем.

Забина   10.06.2020 10:41     Заявить о нарушении