Виконуючи прохання про Позитив-2029

…Ти просиш мене позитив написати
З прицілом на відстань років дев’ятьох?
Крізь морок майбутнє я можу зчитати,
Це ж дев’ять років, а не дев’ять епох!

В дві тисячі двадцять дев’ятому році
Настане, мій друже, вселенський пи..ець.
Про це я тобі напишу без емоцій,
Хоча вже по шкірі повзе морозець.

У рік цей злетяться інопланетяни
На Землю, а також комети впадуть.
З могил повилазять, мов зомбі, древляни
І всім триндюлєй досхочу роздадуть.

Вулкани – бабахнуть! Цунамі – затоплять!
Картоплю в городі - зжере сарана.
І ще, о, жахіття, пов’януть  коноплі!
І трісне по центру Китайська стіна.

Отак, любий друже, я на «позитиві»
Події описую року цього,
Які нас очікують у перспективі,
Як збудеться слово пророцтва мого.

Я, звісно, жартую! Та в кожному жарті
Від правди малесенька часточка є,
Мов дірочка у світовій перфокарті,
Що поштовх подіям вселенським дає…

09.06.2020 року.


Рецензии