Божественна фiлософiя

Крадеться старість непомітно...
Хоча, як в двадцять є запал!
Шукав метеликом я світло ...
Та й скільки ж я побушував!

Пора, пора вже не казитись ...
Пора й до тями вже прийти!
Не в сенсі, щоби одружитись ...
Не тліти серцем в самоті!

І кожна ніч з тобою - свято,
як ти підпалюєш фугас ...

Міцніє пристрасті гармата ...

Гуркоче в небі Божий глас -

там кухлем стукає за свата
Бог за любов, а  в ній - за нас!


Рецензии