Батькивський день

Дорогенькі, рідненькі наші батьки
Ми просим пробачення в цей батьківський день
Можливо не завжди були ми уважні
Та наша любов була до Вас справжня.

Ми згадуємо часто наше дитинство
І як все життя Ви дбали про нас
Про те, як Вам тяжко було з нами
Ми Вас пам’ятати будем весь час.

Пробачте, що не слухали Вас ми частенько
Пробачте не розумних діток своїх
Бо розум приходить лише з роками
Коли уже маємо діточок своїх.

Мабуть так в житті весь час повторяється
Що діти не хочуть слухати батьків
Бо їм все здається, що все вони знають
І часто не слухають батьківських слів.

Але із роками вони зрозуміють
Що правду колись говорили батьки:
«Ви дітки живіть тільки по правді
Тоді буде спокій у вашім житті».


Рецензии