Спасиби тоби Господи за дощи

Спасибі тобі Господи за дощі
Та тільки так хочеться сонця
Тому що без нього загине усе
І збиток великий людям принесе.

А нам би хотілось, щоб все в нас родило
Щоб в сонячних променях усе розцвіло
Щоб заглядало у кожну шпаринку
І радість усім нам воно принесло.

Щоб квіти цвіли і жито родило
Щоб з вірою й правдою люди жили
Щоб в сонячнім промені умивалось все росою
В любові і коханні всі люди були.


Рецензии