Злива

Ллє дощ зливовий
безперестану.
Призводять хмари
до цього стану.
І кпини вітру –
їм допомога.
Все лине й лине
дощ якомога.

Річки – шляхами.
Помліли хати.
Втомився – й нумо
дощ позіхати.
Сяйнуло сонце.
Хмарки прозорі.
Якась година –
і будуть зорі…

Червень 2020


Рецензии