Хваjнiратка моя чы v вродыть

Хоть хомсу ля фашiстк

Шо получыця з гэтого гора –
Я ны вiдаю j вvэ зу7!
Ныц нымае в мынэ ны города v,
А ны хваjныj якыj зылiнк.

Да. I jiхаты трэ мусово
Хоть в якыj Сухыj Бiр чы Подыs.
А то дэ v ты хто вдар цыбашочка
Гынды во з братовыj роднi.

Мы v ходылы да гахалы водку
Са у7ы святымы звырмы.
От доvывсi мij Ёгiн Коцюх:
Всю j смытану уvэрлы vыды!

Ну, куда ты запрэш бочонку,
Шо вvэ спучылась аv у Мышк.
Но v у Кротово дэ якое
Чы а во Рыловыs.

от шо гэто в нас тут гондэ.
Но ж пара сунычк


Рецензии