***

Мура'л за муралом повстали, мов скелі...
Античним митцям і не снилось те диво.
Розлитими фарбами сяє, виблискує в сквері
Талант, що не можна ніколи міняти на мило.
Артист може завжди народ здивувати.

Палає вогонь, що навмисно  завмер для сюжету...
І тільки любов, кольорами нагадує всім...
Терпіння тримає в покорі мистецьку планету й
Чарівних емоцій наповнює серце глядацьке, без слів.
Укра'їни дух переплівся зі стрічками в косах,
Котрі - символ вірності рідних доньок й матерів.

08.06.20 Поет ХХ сторіччя. с. Торгановичі


Рецензии