Любовь ли это?

Къак1улли уссарав,
Ина ххирасса,
Уссарав дак1ния,
Гьич къауккайсса,
Амма на бусанна,
Асардал лишан,
Мукъурттий бюхъарча,
Му дуван мяйжан.

Хьхьирийн буругарча,
Пар - парлил чаннай,
Дур вил симан пиш т1ий,
Итталух занай,
Бургъих ябитара,
Вих хьун къабюхълай,
Ганил вил ярунних,
Ттуйн ишан дувай.

Аьрщарайн бурувгний,
Ччанналу, ч1уч1рал,
Вил ц1а сакин дувай,
Ччанналу хушрай,
Ц1урттах ябитарча,
Гайннул щурщулий,
Вил мазрай дак1нивун,
Ц1арал къав бутай!!!


Рецензии