Гарт

Когось – недОля оминЕ;
Комусь – зорИть
                надії днина:
На всіх – однісінька-єдина.
Вона розхитує й мене.
            
Можливо, значимість її,
АзАми зміст горнИти тіла,
А я в горнилі, хай невміло, 
Долаю Іжиці свої.               
            
Здається, вивільнився Час,
Не осягти його нікому:
На ризикове б'є оскому.
Таких, як я – без ліку нас.
            
В душі ми щось,
                від когось ждем,
Душі своєї нам замАло.
Та ось, як є, душа не сало,
Вона не ріжеться ножем.
            
Такий тягар, що мало пліч:
Що день — до дна,
               що ніч – по вІнці,
А  ми йдемо, неначе вівці,
І тільки гОвір – різна річ.               
               
 


Рецензии