Набор слов

Щоб залишити слід земний,
Життя даремно не прожити,
Кожен повинен щось створити,
Я ж слів набір пишу простий...

То недаремне вже життя, 
Якщо рядки ті прочитають,
І серед них може пізнають -
Душі моєї почуття...

07-06-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии