Не кидайте хлiбчик

Не кидайте хлібчик,
Воду не шкодуйте.
Викреслить олівчик, –
Господа почуйте.

І сиріт не кривдьте,
І не обирайте.
Двері їм відкрийте
Й шматок хліба дайте.

Сироти – нужденні,
Вони є при світі,
Й все життя злиденні
Й недообігріті.

Для них світ весь – мати,
І робота – батько.
Усі люди – хата,
А життя – порадько.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
07.06.2020
15:42
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.


Рецензии