Борися за свободу

Борися за свободу
Бо серце волі просить.
Життя – у нагороду
І ранні трави в росах.

Борись, а не змагайся,
У тебе шлях один.
У помилках покайся, –
Що впав колись слабким.

Борись і зрощуй віру
Хоча б з гірчичне зерня.
Знайдеш в душі довіру –
Зламаєш голки з терня.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
06.06.2020
23:00
м. Львів
Всі права застережені. Будь-яке використання потребує письмової згоди автора.


Рецензии