Тож вам не набридло?

Де ж бо ви взялися - псевдо-українці?
Хочу я зустрітись з вами наодинці.
Зазирнути в очі, доторкнутись серця,
вурдалаки в ночі, ваші душі з перцем.

У очах ненависть до всього чужого,
у серцях безжалість до всього святого.
Ви навіть не люди, ви повзучі гади.
Вам добра не буде. Господа заради!

Ваші злодіяння не забудуть люди...
за убитих діток прощення не буде.
На долонях крові незмивані плями,
нехай вас розвіє вітер злий полями.

Із свинячим рилом лізете в Європу.
Тож вам не набридло лизати їм ж...?


Рецензии
Благодарю за отзыв.

Огонёк Донбасса   31.08.2020 12:38   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.